به گفته جواد اوجی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، هنوز تصمیم قطعی درباره افزایش بهای گاز اتخاذ نشده است. به گزارش مهر، اوجی با تاکید بر اینکه تعرفه برخی از مشترکان مطابق با اقلیم آب و هوایی از ابتدای اردیبهشت و تعرفه سایر مشترکان از 15 اردیبهشت ماه براساس سال قبل تغییر خواهد کرد، خاطر نشان کرد: این احتمال وجود دارد که برای تابستان سالجاری بهای گاز مشترکان خانگی افزایش نیابد.
اوجی با بیان اینکه در حال حاضر مشترکان خانگی و تجاری جزو مشتریان خوشحساب شرکت ملی گاز ایران به شمار میروند، گفت: در حال حاضر بخش عمده قبوض گاز این دسته از مشترکان، به حساب دولت واریز شده است. مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به بدهی حدود 2هزار میلیارد تومانی صنایع، نیروگاهها، جایگاههای سی ان جی، برخی از دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی بابت عدمپرداخت قبوض گاز، تصریح کرد: بر این اساس هیات دولت به تازگی مجوزی در اختیار شرکت ملی گاز ایران برای قطع انشعاب گاز مشترکان قرار داده است. معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه قطع گاز مشترکان بدهکار در 2 مرحله انجام میشود، اظهار داشت: در مرحله نخست انشعاب گاز صنایع، نیروگاهها، جایگاههای سی ان جی، برخی از دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی بدهکار برای مدتی قطع خواهد شد.
تعرفه برق مناطق گرم همانند سال قبل است
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی هم با بیان اینکه تا زمان اعلام ستاد هدفمندی یارانهها برای آغاز مرحله دوم هدفمندی هیچ تغییری در تعرفهها و نرخهای برق ایجاد نخواهد شد گفت: نحوه محاسبه تعرفه مشترکان خانگی مناطق گرم فعلا مثل سال گذشته اعمال خواهد شد.
به گزارش فارس، محمد بهزاد افزود: در حال حاضر هیچ تغییری در تعرفهها و نرخهای برق اعمال نخواهد شد و تا زمانی که ستاد هدفمندی یارانهها مرحله دوم را ابلاغ نکند، تعرفههای برق امسال همانند سال قبل اعمال خواهد شد. بهزاد در پاسخ به این سؤال که آیا تا زمان اعلام ستاد هدفمندی یارانهها برای آغاز مرحله دوم تعرفههای مناطق گرم سال نیز تغییر نخواهد کرد، تصریح کرد: تا زمانی که ستاد هدفمندی یارانهها اجرای مرحله دوم را اعلام نکند، تعرفه مناطق گرم سال نیز همانند تعرفهها و مقررات سال قبل اعمال خواهد شد.
بهزاد مصرفکنندگان برق در بخش خانگی را به 2قسمت مشترکان مناطق عادی و مناطق گرم تقسیم بندی و خاطرنشان کرد: متوسط تعرفه مصرف برق برای مشترکان خانگی مناطق عادی از هر کیلووات ساعت 450ریال در سال۸۹ به 485ریال در هفت ماه نخست سال۹۰ اصلاح شد. وی اضافه کرد: الگوی مصرف نیز در این دوره از ماهانه 200 کیلووات ساعت به 300کیلووات ساعت افزایش یافت.